16 jun 2008

ARQUEOLOGIA DEL GRAFFITI XVI




Hui pujem una foto cortesia de Lucas (www.luquerias.com). Una autèntica peça de graffarqueologia procedent de Nazaret. NOVA, FAT i ROBE. No se datar exactament la peça, però supose que fou realitzada sobre el 92-93, el moment en què s'anava gestant una de les crews més importants de la ciutat: L'HORTA SUD STYLE. NOVA, ROBE i companyia foren els qui posaren color i fantasia als farcits de les lletres: combinacions de morats, estrel·les, taques en 3d, etc... Tècniques que hui semblen corrents però que fa 15 anys es desmarcaven de la resta esdevenint una autèntica mostra d'estil i innovació. Un veritable oasi al desert de formigó que era la València de principis dels noranta.

3 comentarios:

12876213 dijo...

molt bone eixes peçes oblidades! per cert, vull anar a prendre una foto a la avinguda del cid en una zona alta.... es del RANE i crec que es de lo més antic que recorde haver vist mai... saps quina te dic? eixint cap a madrid desde el parc de l'oest quan entres al tunel a l'esquerra a uns 6 metres d'altura... salut!! i gracies per la menció!

jose molins dijo...

ye machine!! feia mil que no passava per ací, m'ha molat vore que el blog ha anat a més, vinga nen, ànim i records des de los madriles!!

Anónimo dijo...

pero por que en valenciano??no me entero d enada!!!